Ginkgo Biloba

Az örök élet titka természetesen csak mese, azonban az időskori fiatalos lendület nem csak fantázia!

Szerencsére a természet tálcán kínálja számunkra a megoldást a legtöbb problémánkra, nekünk csupán annyi a dolgunk, hogy észrevegyük ezt!

Visszanyerné memóriáját és fiatalkori energiáját?

A Ginkgo Biloba hatását már régóta ismeri a szakma és pár érdeklődő Magyarországon, azonban külföldön már valóságos kultusz alakult ki körülötte.

Csodálkozva nézzük, amikor valakinek 70-80 évesen is roppant élesen vág valakinek az esze és meglepő szellemi frissességet látunk? Mi pedig azt vesszük észre, hogy már 45-50 évesen is picit lassabban járnak a fogaskerekek, mint fiatal korunkban?

Ne irigykedjünk, hanem tegyünk a javulásért!

Ginkgo Biloba hatása

Ha úgy érzi, hogy romlik a memóriája, elfelejti, hogy miért ment be a szobába, nehezére esik megjegyezni a bevásárlólistát, akkor sem kell ebbe beletörődni!

Idősebb korban gyakran hagy ki emlékezetünk, vagy úgy érezzük, hogy már nem vág úgy az eszünk, mint korábban. Ezt sokan természetesnek veszik, de nem kell annak lennie. A memóriazavar esetenként csökkenthető, visszaállítható.

  • A Ginkgo Biloba javítja a memóriánkat, serkenti az agy működését és fokozza annak vérellátását, valamint a perifériák vér–és oxigénellátását.

  • A Ginkgo Biloba javítja a koncentráló képességünk és a szellemi teljesítőképességünket is.

  • Megfigyelték, hogy a Ginkgo Biloba remek szédüléscsökkentő, továbbá jó hatással van a depresszió, szorongás és migrén ellen is.

  • Gátolja a vérrögképződést, ezen kívül a magas vérnyomást csökkenti, az alacsony vérnyomást pedig növeli, tehát harmonizálja azt. A Ginkgo Biloba védi idegsejtjeinket és javítja ereink, hajszálereink működését.

Ősi gyógymód

A Ginkgo Biloba valójában egy fenyőféle (a köznapi neve ennek megfelelően páfrányfenyő), ráadásul nem is akármilyen! Ez a fajta akár 1000 évig is élhet és gigászi méretűre is megnőhet: találtak már 100 méternél magasabb példányokat is. A világon meglehetősen sokfelé megtalálható, tehát Koreától kezdve, Franciaországon át az Egyesült Államok déli részéig.

A nyugati orvoslásban és kutatásban a amerikai Maryland Egyetem mutathatja fel a legtöbbet a páfrányfenyővel kapcsolatban, azonban a kínai orvoslásban már vagy 5000 évre visszamenőleg is ismerték és használták hatóanyagait.

Szeretné megőrizni, vagy visszanyerni szellemi frissességét?

Szeretne búcsút mondani a feledékenységnek?

PRÓBÁLJA KI A GINKGO BILOBÁT!

ÉRDEKEL!
2018-06-14T14:30:35+00:00

Érdekelnek a részletek!

Subscribe!