Diabétesz világnap: miben segíthet a család?

Ön is úgy gondolja, hogy egészségünk megőrzésében fontos a család támogatása?

Egyetért vele, hogy családunk rengeteget segíthet mind a különböző betegségek megelőzésében, illetve kezelésében?

A 2018-2019-es időszakban a Nemzetközi Diabétesz Társaság kiemelt figyelmet fordít a család szerepére a cukorbetegek körében. A Nemzetközi Diabétesz Társaság minden év november 14-én rendezi meg a Diabétesz Világnapot, mely során mindig egy aktuális és kiemelt téma köré szervezik ezt az ünnepet.

Egy betegség ünnepnapja? Elsőre meglehetősen bizarr dolog ünnepelni egy betegséget, de itt másról van szó. Az ünnep arra vonatkozik, hogy a különböző kampányokkal, orvosi áttörésekkel milyen fantasztikus sikereket értünk már el (orvosok, kutatók és főleg a betegek) a cukorbetegség megismerésében, kezelésében és megelőzésében.

Miről szól a családi Diabétesz Világnap?

Az új kétéves kampány hatására több, mint 130 országban veszi kezdetét egy nagy kampány.

Mostani diabétesz világnap célja, hogy

  • tudatosítsák a cukorbetegek helyzetét és szerepét a betegek családjai számára. Milyen hatást gyakorol egy család életére egy cukorbeteg, illetve a család hozzáállása hogyan befolyásolhatja a cukorbetegek mindennapjait.

  • segítsen megismertetni a családokat a cukorbetegséggel. Hogyan lehet kezelni a kórt, hogyan lehet segíteni a beteg családtagot. Illetve kiemelt programpont, hogy mit tehet egy család a cukorbetegség megelőzéséért.

A család szerepe roppant fontos a diabéteszes betegek számára. Ők nem csak a fizikai kezelésben, gondozásban és megelőzésben tudnak hatalmas segítséget nyújtani a beteg családtagok részére, hanem a betegek érzelmeit, hozzáállását és gyógyulni akarását is döbbenetes módon tudják támogatni.

Segítenek a mindennapokban, erőt és motivációt adnak, illetve komoly gyakorlati szerepük is van. Hány és hány esetben fordul elő, hogy a vicceskedő, vagy éppen figyelmetlen rokonok például sütivel kínálják a cukorbeteget, akinek aztán nem csak a kedvét rontják el ezzel, hanem a diétáját is kockáztatják. Illetve a szövődmények, a napi kezelés és orvosi szempontok miatt is támogatásra, elfogadásra van szükségük a betegenek, hogy sikerrel vehessék az akadályokat.

Miben segítünk mi a Diabétesz Világnapon?

A Natur-L csapata kiemelt fontosságú ügyként kezeli a cukorbetegséget. Fogyasztóink ezt meg is hálálják, hiszen a legnépszerűbb termékünk pont a Dia-7 készítmény, melyet kifejezetten a II. típusú cukorbetegségben szenvedők számára fejlesztettünk ki.

Ismeri már a Dia-7 terméket? Ha nem, >>IDE<< kattintva megismerheti!

Azonban itt még nincs vége! Szívügyünk, hogy segíthessük a diabéteszben szenvedőket. Ezt nem csak a folyamatos termékfejlesztéssel és világviszonylatban is magas minőség biztosításával valósítjuk meg, hanem rendszeresen nyújtunk kiemelt akciókat is.

Ismerje meg az új Diabétesz Világnap – kampányunkat!

A kampány során 5.000 forinttal olcsóbban juthat most hozzá a Natur-L Dia-7 termékekhez, sőt, lehetősége van jó előre “betárazni” ezen az áron a Dia-7-ből!

Tehát most 5 darab Dia-7 rendelése esetén darabonként 9.900 forint helyett csupán 4.900 forintba kerül a Dia-7 készítmény! Úgy véljük, hogy ez a Diabétesz Világnap jelentőségéhez illő kedvezmény!

Tegyen Ön is az egészségéért és rendeljen 5 darab Dia-7 készítményt, darabonként 5.000 forinttal olcsóbban!

IGÉNYBE VESZEM EZT AZ EGYEDI AKCIÓT!
2018-11-14T10:55:23+00:00

Érdekelnek a részletek!

Subscribe!