A bajszos férfiak tovább élnek az ausztrál kutatók szerint?!

Európa legtöbb országában a nők várható életkora bőven magasabb, mint a férfiaké. A nemzetközi OECD szervezet kutatása szerint Magyarországon például a nők várható életkora 79 év, a férfiaké 72.

Miért halnak előbb a férfiak? (mindjárt kitérünk a bajuszra is)

Egy vizsgálat során kolostorban élő, ugyanolyan életmódot folytató nőket és férfiakat vizsgáltak. A kutatás végeredménye az lett, hogy azonos körülmények között a várható élettartam nem változik a nőknél és férfiaknál. Tehát biológiailag nincs különbség.

Az ok tehát az életmódban és életvitelben keresendő.

  • A férfiak gyakrabban helyezkednek el a versenyszférában, tehát nagyobb stressznek és munkaterhelésnek vannak kitéve, mint a kevésbé stresszes munkákat nagyobb számban betöltő nők.

  • Arányaiban több férfi dohányzik és több férfi fogyaszt alkoholt.

  • A férfiak hajlamosabbak többet enni, illetve fogékonyabbak az egészségtelenebb ételekre.

  • A férfiak kevesebbet foglalkoznak a saját egészségükkel, tehát nem járnak orvoshoz, szűrővizsgálatokra, vagy az orvos tanácsait kevésbé fogadják meg.

stressz

Ha csak valamelyiken sikerül változást elérni, akkor az elkerülhető korai halálozásokat is tudjuk csökkenteni.

Szerencsére a nyugati társadalmat egyre jobban belengi az egészséges életmód kultusza. Ma már trendi egészségesen étkezni, egy magára valamit is adó férfi rendszeresen jár edzeni, a dohányzás és az alkohol is egyre kevésbé tartozik hozzá a maszkulinitáshoz.

Tehát a bajusz…?

Egy ausztrál szervezet megelégelte, hogy a férfiak -részben önhibájukból- értékes évektől fosztják meg magukat, ezért világraszóló kampányba kezdett! A november hónapot a férfiaknak ajánlotta, hogy az egyik jellemző és megelőzhető halálok ellen felvegyük a küzdelmet.

Rengeteg férfit fenyeget a prosztatarák, és az főleg tragikus, hogy egy jól előrejelezhető, jól kezelhető betegségről beszélünk. Tehát ha időben felismerjük, akkor kiválóan kezelhető ez a betegség.

Az ausztrálok létrehozták a MOVEMBER kampányt (Mustache November, azaz Bajusz November). Ezzel pedig világszerte prosztatanagyobbodás szűrőakciókat hoznak létre, illetve a kampány része az is, hogy a férfiak nem borotválják le a bajszukat novemberben, ezzel is népszerűsítve a kampányt.

Ha tehát egy bajszos férfit látunk novemberben, jusson eszünkbe ez az akció, és menjünk el szűrővizsgálatra – életet menthet.

Mit tehetünk az egészségünkért?

Az egészséges életvitelre most ne térjünk ki, viszont a prosztatamegnagyobbodásról ejtsünk pár szót. Szerencsére nem csak drasztikus orvosi kezelésekkel léphetünk fel a prosztatamegnagyobbodással szemben.

Pár kímélő gyógynövény például, ha csodákra nem is képes, de hatalmas segítséget nyújthat bizonyos problémákra.

A prosztataproblémákon például bizonyítottan segít a fűrészpálmából és tökmagból nyert olaj. Ezzel nem csak a prosztatanagyobbodást csökkenthetjük, hanem a vele együtt járó kockázati tényezőket is visszaszoríthatjuk. Természetesen a rendszeres orvosi vizsgálat és szűrés roppant fontos.

fűrészpálma

Nem áll jól a bajusz?

Mi a Natur-L-nél  is fontosnak tartjuk ezt a kampányt, de a bajusznövesztés mellett más ötletünk is van. Ezért november hónapban a Fűrészpálma és Tökmagolaj termékünket 1.500 Ft kedvezménnyel kínáljuk!

Mi a teendő, hogy megkapja ezt az akciót?

Egyszerű:

Rendelésnél használja a BAJUSZ kuponkódot!

tökmag
(ez nem tartozik az akció feltételei közé, de arra is megkérjük, hogy legalább 3 másik férfinak szóljon, hogy vegyen részt prosztatanagyobbodást szűrő kivizsgáláson – köszönjük!)
LÁSSUK A TERMÉKET!
2018-11-08T14:16:22+00:00

Érdekelnek a részletek!

Subscribe!